Γαμήλιο Ταξίδι

 

Παραδοσιακό καλωσόρισμα για τους νεόνυμφους τηρώντας τα ήθη και έθιμα.

Στα σχέδια για το γαμήλιο ταξίδι σας μπορείτε ανεπιφύλακτα να συμπεριλάβετε μια όμορφη περιοχή της Κρήτης στο νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο χωριό Λύττος, 25 χιλ. απο το Ηράκλειο. Ωραίο φυσικό τοπίο ιδανικό για αποδράσεις όλο το χρόνο ιδιαίτερα για ερωτευμένα και νιόπαντρα ζευγάρια. Ο φιλόξενος χώρος μας ‘’Οικίες Λύττος’’ είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στο φυσικό περιβάλλον, το καλό φαγητό, αλλά και δραστηριότητες για όσους επιθυμούν κάτι παραπάνω σε φυσική άσκηση. Στις ''Οικίες Λύττος'' τηρείται απόλυτα η κρητική παράδοση, τα ήθη κι έθιμα, που χρόνια τώρα συντροφεύουν τα νιόπαντρα ζευγάρια....όπως το χαρακτηριστικό μελοκάρυδο, το στρωμένο νυφικό κρεβάτι με παραδοσιακές χειροποίητες δημιουργίες, κι επίσης το δικό μας οίνο που σε αντίθεση με την ευρωπαική ξενόφερτη σαμπάνια, ''ευφραίνει καρδίαν''. Παραδοσιακά επιμελημένο, με την φλόγα και την ζεστασιά της ξυλόσομπας να παραπέμπει σε αλλοτινούς καιρούς, εγγυόμαστε μια αξέχαστη παραμονή, με το καλύτερο περιτύλιγμα για τις πιο μοναδικές μέρες της ζωής σας!

Προσφορά για νιόπαντρους 153,00 ευρώ!

Στις ''Οικίες Λύττος'' τα νιόπαντρα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερη περιποίηση κατά την διάρκεια της παραμονής τους. Η προσφορά περιλαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο παραδοσιακό πρωινό. Ένα ''Διονυσιακό γεύμα΄΄ καθημερινά διαθέσιμο, με κρασί παραγωγής μας, σταφύλια, και ποικιλία επιλεγμένων τυριών. Απογευματινή ρακί με συνοδευτικά μεζεδάκια, όπως προστάζει το έθιμο. Οι οφτές πατάτες και τα ψημένα κάστανα στην ξυλόσομπα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε, για να σφραγίσουν την ζεστασιά και αρμονία του χώρου!

Η γαμήλια διαμονή, κορυφώνεται με ένα κρητικό παραδοσιακό τραπέζι του γάμου, συμβολίζοντας το νέο ξεκίνημα της ζωής, παρέα με μουσική και άφθονο κρασί. Η φιλοξενία σε συνδυασμό με τα πατροπαράδοτα έθιμα, θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις! Ευθύνη μας, η καλοπέραση σας, για έναν βίον ανθόσπαρτον !!!!